Preschool

12 October - 12 October
Assembly - Taking care of my school
16 October - 18 October
Health and Dental Check " How to wash hand"
20 October - 20 October
Table Manner
23 October - 27 October
Intercultural Awarness Week

Bumi Serpong Damai

12 August - 12 August
Kegiatan kebersamaan antara guru-guru TK dan orang tua murid TK Stella Maris BSD yang akan dilaksanakan pada tanggal 12 Agustus 2017
18 August - 18 August
30 August - 30 August
Makan Sehat Bersama Kegiatan makan makanan sehat (sup krim jagung) siswa siswi KB - TK Stella Maris BSD yang dilaksanakan pada tanggal 30 Agustus 2017

Pantai Indah Kapuk

05 June - 05 June
June 5 - Farewell Party
06 June - 07 June
June 6 & 7 - Upper Level Class Orientation
09 June - 09 June
June 9 - Graduation & Recognition Day
10 June - 10 June
June 10 - 2nd Semestral Report Distribution
12 June - 16 June
June 12 - 16 : Summer Class

Jambi

12 September - 12 September
Our toddler and nursery students will visit the newly opened food resto specializing in making Martabak, one of the traditional food in Indonesia. They will be experiencing how to make martabak on September 12, 2017.
14 September - 14 September
It will be a fun and enchanting day for our K1 & K2 students as they will visit the Taman Anggrek Sri Soedewi in Jambi. Blooming flowers will be seen by our kiddos. It wil be on September 14, 2017.

Pontianak

There is no data for academic calendar at this moment

Cikupa

05 October - 26 October
Extracurricular Dilakukan setiap hari Kamis. Pada tanggal 5, 12, 19, 26 Oktober 2017.Jenis ekskul: Mewarnai, menari (KBK-KBB); menari, mewarnai, menyanyi (TK A).
20 October - 20 October
Field Trip Anak-OTM-Guru melakukan kegiatan Field Trip bersama ke Kuntum Nursery Bogor. Kegiatan ini mengajarkan anak untuk mengenalkan macam-macam binatang dan menyayangi binatang, dengan cara mengenal lebih dekat dan memberikan makanan kepada binatang secara langsung.
25 October - 25 October
Fun Planting Dilaksanakan pada Rabu, 25 Oktober 2017.Belajar menanam tanaman dan mencintai lingkungan. Dilaksanakan sebulan sekali.
27 October - 27 October
I Love Vegee & Fruity Dilaksanakan pada Jumat, 27 Oktober 2017. Belajar makan buah dan sayur dan belajar table manner serta belajar mandiri.

SunnyVille

19 October - 19 October
we will have Deepavali or Diwali. It is the Hindu festival of lights.
21 October - 21 October
we will have PTC (parents teachers conference) that the teachers will do narrative to parents and distribute the kids’ termly report.
23 October - 27 October
we will have language week and UN celebration. We will have 5 different countries in each class. There are China, Brazil, India, England, and Africa. The kids will be the tourists and the teachers will be their tour guide. They will experience the unique culture of each country. It will be exciting day!
28 October - 28 October
we will have an open house. In open house, we will have trial class and performances by our kids.

Inspiration Quotes

Knowing is not enough; we must apply.
Willing is not enough; we must do
Johann Wolfgang von Gouthes
Bible Quotes

Knowing is not enough; we must apply.
Willing is not enough; we must do
Johann Wolfgang von Gouthes