IB Diploma

Academic Calendar

Gading Serpong

23 October - 27 October
Intercultural Awareness This event will be held on 23 - 27 Oct , it starts from preschool-secondary. This event is an interschool language competition that invite selectod schools in Jakarta. There will be a variety of activities for the different grade levels involved to challenge our pools of talented students

Bumi Serpong Damai

26 October - 01 November
Copa De Stema, merupakan ajang bergengsi yang diselenggarakan oleh OSIS SMA Stella Maris. Dengan mengusung tema " Back To The 90S". Panitia berharap bahwa sebagai generasi muda yang harus mempertahankan budaya dan kekhasan yang dimilki dan tetap berharap semangat juang 45 masih dimiliki oleh siswa-siswi SMA. Dalam Copa De Stema ini juga akan menhadirkan perlombaan bola sundul . Copa De Stema akan diselenggarakan pada hari Kamis, 26 Oktober 2017 sampai dengan Rabu, 1 November 2017 di Sekolah Stella Maris BSD. Lomba dan pertandingan yang diselenggarakan adalah: Lomba Band, Lomba Vokal Group, Pertandingan Futsal. Lomba Photography, Pertandingan 3 on 3 Basketball dan pertandingan Bola Sundul.

Pantai Indah Kapuk

Jambi

30 September - 30 September
Mooncake Festival

Pontianak

Cikupa

SunnyVille

Inspiration Quotes

Knowing is not enough; we must apply.
Willing is not enough; we must do
Johann Wolfgang von Gouthes
Bible Quotes

Knowing is not enough; we must apply.
Willing is not enough; we must do
Johann Wolfgang von Gouthes